Условия за ползване

Достъпът до използването на този сайт е обект на следните условия:

Съдържание

Сайтът Avaler.bg съдържа информация за недвижими имоти и услуги, предлагани от Авалер ЕООД на базата на договореност между Авалер ЕООД и собствениците/представителите на собствениците на същите недвижими имоти. Данните и информацията на този сайт не представлява оферта към Вас в качеството Ви на потенциални клиенти и не поражда правни задължения за Авалер ЕООД. 

Информацията на този сайт се обновява и преразглежда постоянно. Въпреки възможно най-голямото старание в тази насока, Авалер ЕООД не поема гаранция за липсата на грешки и за точността на съдържащите се данни. Актуалността на публикуваната информация на сайта Avaler.bg може да бъде удостоверена само след изрично запитване до сътрудник на Авалер ЕООД, отправено до посочените в раздел „Контакти” телефони, електронен адрес и др, а също и чрез формата „Направи запитване”. 

Авторски права

Информацията, съдържаща се в уебсайта е защитена от законите за авторското право в т.ч., но не само всички текстове, визуализациите, снимките, графиките, разпределенията и др. Разрешаваме цялото съдържание на уебсайта да бъде разглеждано и изтегляно единствено за лично ползване с нетърговски цели. Съдържанието на уебсайта не може да бъде променяно, възпроизвеждано, излагано, разпространявано или използвано по друг начин за публични или търговски цели без наше изрично съгласие.

Политика за защита на личните данни

Avaler.bg може да получава чрез формуляра за контакт единствено информация, която Вие доброволно сте предоставили, посещавайки този сайт. Тази информация не се предоставя на трети лица и може да се ползва от Авалер ЕООД само за целите, за които сте я предоставили. Авалер ЕООД не изисква и не желае да получава всякаква допълнителна лична информация, освен посочената по-горе.

Моля, не използвайте този сайт, освен ако не сте съгласни с тези условия. Ако продължите да разглеждате и използвате този сайт, вие се съгласявате да спазватe правилата и условията на сайта. Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол