Парцел с изглед към морето до Райския залив

Продава Парцел гр.СОЗОПОЛ - Буджака

Обява №: 562
Парцел
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Буджака
Изтекла Проверете най-новите обяви за имоти от Начална страница
Квадратура 2241 m2
   
ИЗГЛЕД МОРЕ
за жил. строителство

Описание

Отличен, панорамен парцел, разположен на 100 метра от морето в района на Райския залив. С лице на две улици и денивелация от около 6-7 метра от най-ниската до най-високата точка. Неурегулиран, в Общия устройствен план на Созопол попада в зона Ов1 - за вилен отдих с параметри на застрояване: плътност до 20%, кота корниз до 7 метра, Кинт 0.8, озеленяване 50%. Цялата местност Буджака е с подобни или по-ниски параметри на застрояване, което я оформя като един зелен, живописен и спокоен район.

Парцелът е подходящ за строителство на сгради с апартаменти, които при удачно проектиране могат да бъдат основно с изглед към морето. Подходящ е и за строителство на редови къщи. Възможно е да се построят и самостоятелни къщи, като с ПУП се обособят до три нови УПИ - налице е необходимата площ и лице на улица за всяко едно от тях.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол