Парцел с изглед към морето до Райския залив

Продава Парцел гр.СОЗОПОЛ - Буджака

Обява №: 562
Парцел
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Буджака
Цена на имота
190 485 EUR
Цена за кв метър
85 EUR
Квадратура 2241 m2
   
ИЗГЛЕД МОРЕ
за жил. строителство

Описание

Отличен, панорамен парцел, разположен на 100 метра от морето в района на Райския залив. С лице на две улици и денивелация от около 6-7 метра от най-ниската до най-високата точка. Неурегулиран, в Общия устройствен план на Созопол попада в зона Ов1 - за вилен отдих с параметри на застрояване: плътност до 20%, кота корниз до 7 метра, Кинт 0.8, озеленяване 50%. Цялата местност Буджака е с подобни или по-ниски параметри на застрояване, което я оформя като един зелен, живописен и спокоен район.

Парцелът е подходящ за строителство на сгради с апартаменти, които при удачно проектиране могат да бъдат основно с изглед към морето. Подходящ е и за строителство на редови къщи. Възможно е да се построят и самостоятелни къщи, като с ПУП се обособят до три нови УПИ - налице е необходимата площ и лице на улица за всяко едно от тях.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол