Продажба на парцел в Созопол, местност Мапи

Продава Парцел гр.СОЗОПОЛ - Каваците

Обява №: 573
Парцел
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Каваците
Цена на имота
119 700 EUR
Цена за кв метър
35 EUR
Квадратура 3420 m2
   
за жил. строителство

Описание

Парцел за продажба в Созопол, местност Мапи, на 600 метра от входа на къмпинг Каваците. Парцелът е разположен в спокоен район, в близост до гора, с достъп по черен, общински - селскостопански, горски, ведомствен път.

Има близка до правоъгълник форма и денивелация на юг. Нива 5-та категория, в Общия устройствен план на Созопол попада в територия Ок4, с възможна промяна на предназначението за курорт и курортни дейности и допустими параметри на застрояване: плътност 30%, Кота корниз до 10 метра, Кинт 1, озеленяване 50%, от които половината за дървесна растителност.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол