Продажба на парцели в Созопол, Каваците

Продава Парцел гр.СОЗОПОЛ - Каваците

Обява №: 566
Парцел
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Каваците
Изтекла Проверете най-новите обяви за имоти от Начална страница
Квадратура 1073 m2
   
ИЗГЛЕД МОРЕ
асфалтов път
за жил. строителство

Описание

Два съседни парцела, разположени на пътя от Созопол до Дюни, откъм страната на плажа Каваците. Общо за двата парцела лицето на пътя е 40 метра. Има частичен изглед към морето.

Парцелите са неурегулирани, в Общия устройствен план на Созопол попадат в зона Ок4 - за курорт и допълващи дейности, с максимални параметри на застрояване: плътност 30%, Кота корниз 10 метра, Кинт 1, озеленяване 50%. 

Продават се и два съседни парцела на срещуположната страна на пътя, с обща площ от 584 кв.м. И четирите имота са разположени в местност Синетудис, на границата с местностите Каваци и Мапи.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол