Продажба на урегулиран парцел с проект, на 500 метра от плажа Каваците

Продава Парцел гр.СОЗОПОЛ - Каваците

Обява №: 383
Парцел
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Каваците
Цена на имота
249 000 EUR
Цена за кв метър
50 EUR
Квадратура 4947 m2
   
регулация
ток
асфалтов път
вода
виза
за жил. строителство
обезщетение

Описание

Урегулиран парцел с проект, разрешение за строеж от 2016 г. и открита строителна площадка, разположен на 500 метра от плажа Каваците, в съседство от комплекс Серена резиденс. Имотът е до гората, с достъп в по-голямата си част по асфалтов път. Приблизителни размери: лице 59 метра, дължина от 83 до 103 метра. 

Проектът е за две сгради с апартаменти, с общо РЗП 6180 кв.м. Открита е строителна площадка през декември 2016 г., но не са започвани строителни дейности. Възможен е и вариант за обезщетение срещу строителство.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Авалер е агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Подробна информация можете да получите в разделите на сайта „за нас” и „услуги”. Ако не намирате на сайта ни имота, който търсите, моля потърсете ни на указаните контакти, ние успешно работим и по конкретни заявки на клиенти.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол