Продажба на парцел в Созопол с изглед море

Продава Парцел гр.СОЗОПОЛ - Буджака

Обява №: 300
Парцел
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Буджака
Цена на имота
134 550 EUR
Цена за кв метър
150 EUR
Квадратура 897 m2
   
регулация
ток
асфалтов път
вода
виза
за жил. строителство

Описание

Парцел с изглед към морето и ПУП, разположен на северния скат на Буджака, на 1,5 км от плажа и на около 2,5 км от централната част на града. Добър достъп, изцяло по асфалтов път, а през лятото може да се ползва обществен транспорт до центъра на града, спирката е пред комплекс Созополис, който е на 550 метра от парцела. На около 300 метра има магазин за хранителни стоки. Районът е спокоен и живописен, с ниска плътност и височина на застрояване.

Парцелът е с правоъгълна форма и има лека денивелация. Има издадена през 2014 г. виза за проектиране при следните параметри: плътност 20%, Н=7м, Кинт 0,8. Електричество, водопровод и канализация - на улицата пред самия имот.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол