Продажба на къща в Созопол - Новия град

Продава Къща гр.СОЗОПОЛ - Новия град

Обява №: 23
Къща
Бургас / гр.СОЗОПОЛ
Новия град
Цена на имота
120 000 EUR
Квадратура 130 m2
Дв. място: 283 m2
Брой стаи: 5
Брой бани: 2
   
Тухла
Старо строителство

Описание

Лична оферта. Къща в Новия град, построена върху ъглов парцел на улиците Стара планина и Странджа, на 4 минути от плажа, 7 минути от Стария град. Към имота има и работеща закусвалня.

На първия етаж са разположени част от помещенията на закусвалнята и едно складово помещение. Вторият етаж е с отделен вход и се състои от салон, три стаи, кухненски бокс, килер, баня с тоалетна.Къщата е стабилна и може да се реновира. Възможно е и да се предостави за строителство срещу обезщетение.

Направи запитване

Име: *

Е-мейл: *

Телефон:

Вашето писмо:*

Въведете текста от картинката:
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Авалер е агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол