За нас

Агенция за недвижими имоти в Созопол

Ако търсите апартамент, къща или парцел в Созопол или друг район на Южното Черноморие, попаднали сте на правилното място. Ние сме местна, созополска агенция за недвижими имоти.

Опитът от над 12 години и доброто познаване на района ни дават увереност да заявим, че разбираме от имоти и познаваме много добре местния пазар. Ето защо ние не предлагаме абсолютно всичко, което се продава, а избираме само имоти, които харесваме и считаме, че си заслужават! 

Държим на коректността и честните взаимоотношения - днешните ни клиенти са утрешни наши съседи.

Добре дошли на нашия сайт! Моля, не се колебайте да се свържете с нас ако имате допълнителни въпроси или желаете да заявите огледи.

 

Дружеството е регистрирано в Търговския регистър
с ЕИК 203543722
Седалище и адрес на управление гр.Созопол, ул.Републиканска 28, офис 13
Управител: Цветанка Първанова
 

Бързо търсене в имоти за продажба:

Населено място:

Райони и квартали:
Тип имот:

EUR

EUR


Агенция за недвижими имоти в Созопол с основна дейност продажба на апартаменти на морето. Ние не предлагаме просто оферти за продажба на имоти в Созопол. Предлагаме пълна информация за предимствата и недостатъците на всеки един обект: коя покупка е изгодна и коя е по-скоро рискова. Защото сме местни и знаем всичко за пазара на недвижими имоти в Созопол.


Апартаменти с изглед море в Созопол Апартаменти на първа линия море в Созопол Евтини апартаменти на морето до 30000 евро Евтини студиа в Созопол Евтини апартаменти в Созопол